Sponsoren

Onze makkers!
Zonder hen hadden we deze gigantische operatie niet kunnen financieren! Dus mocht je ze tegenkomen: buig voor ze! Geef ze een compliment. Doe ze een schouderklop. Met trots presenteren wij de volgende sponsors:

Heldhaftige Strijders

Trouwe Kameraden

Organisatie

De Slag om Borne is eigenlijk helemaal niet georganiseerd. Maar ’t Kulturhus Borne, Visit Borne, Terzake en de BBO proberen het geheel aan elkaar te knopen. Bel ze niet stiekem voor tips en al helemaal niet met klachten. Die moet je gewoon lekker op social media plaatsen.

Sponsor worden?

Er zijn twee mogelijkheden! Trouwe Kameraad á 250 euro of Heldhaftige Strijder á 500 euro.

Wat krijg je hiervoor? Bij beide pakketten vermelding op de website, socials en een plek in het wedstrijdboek van de Slag om Borne. Daarnaast mag je ook een team aanmelden (leuk als bedrijfsactiviteit!) Wat is het verschil dan tussen beiden? Voor de ‘Heldhaftige Strijders’ gaan we een hele dikke opdracht verzinnen die de teams zullen moeten volbrengen. Iedereen zal in beweging moeten komen om jullie opdracht uit te voeren. Op deze manier kom je nog meer in the picture te staan! Voor de Trouwe Kameraden komt er een vraag in het wedstrijdboek.

Verenigt u Borne en meld je aan om deze strijd mogelijk te maken!

Denk je er aan om Hoofdridder te worden? Stuur dan een mailtje naar kareltje@slagomborne.nl zodat we contact met u kunnen opnemen.