Verjaardagsbox Borne

Waar strijd je voor?
De verjaardag hoort toch één van de leukste dagen van het jaar te zijn. Wij vinden dat elk kind een verjaardagsfeestje verdient.
Om deze reden hebben wij de Verjaardagsbox Borne opgericht.

De verjaardagsbox is een box voor kinderen die door armoede hun verjaardag niet of nauwelijks kunnen vieren. In de doos zitten slingers, ballonnen, kaarsjes, chips, ranja, slagroom, een bon voor een taart, een traktatie voor op school, een cadeau voor de jarige en natuurlijk een kaartje. De verjaardagsbox kost niets.
Dankzij giften en sponsoring kunnen de vrijwilligers deze box voorzien van inhoud. De doos is voor alle kinderen in de Gemeente Borne tot en met 17 jaar bij wie de thuissituatie dermate beperkt is dat een verjaardag vieren niet mogelijk is.

Wat of wie komt het geld ten goede?
Als wij het geld zouden winnen gaat het naar alle kinderen binnen de gemeente Borne die om financiële redenen geen verjaardag kunnen vieren.
Wij zorgen dat ze voor hun verjaardag een verjaardagsbox krijgen om zo toch een leuke verjaardag te kunnen vieren. In de box zitten chips, drinken, ballonnen, slingers, een bon voor een lekkere taart, een cadeautje, een kaart en een traktatie om op school te kunnen trakteren.


Leonie Blankenvoort
Stichting Verjaardagsbox Twente
www.verjaardagsboxborne.nl
verjaardagsboxborne@gmail.com
+31 6 539 704 56